7 вересня 2022 18:00

Стам про Роналду: "Не вірю, що він задоволений роллю запасного. Він, як і раніше, якісний гравець і відмінний бомбардир"

Яп Стам не вірить, що Кріштіану Роналду може бути задоволений роллю запасного «Манчестер Юнайтед».


«Я не знаю, чи він стане проблемою. Я думаю, що Кріштіану – фантастичний гравець. Він, як і раніше, якісний гравець, відмінний бомбардир.


Він приєднався до команди після передсезонної підготовки, коли був у недостатньо хорошій формі, і тренер приймав рішення, використовуючи гравців, які перебувають у гарній формі та готові виходити у старті, а також враховуючи те, як він хоче грати та з якою інтенсивністю.


Але Роналду – це гравець, який хоче грати у кожному матчі. Я не думаю, що він відноситься до того типу гравців, які, володіючи якостями та досягнувши певних успіхів, будуть раді, сидячи на лаві запасних. Він виявить себе і підштовхне решту до потрібного рівня гри.


Мати поряд таку людину, як вона, – це чудово для команди та тренера. Я був на грі проти «Арсеналу», і з боку здавалося, що Роналду позитивно впливає на гравців з лави запасних – до гри, під час неї. Наразі він більш-менш освоївся зі своєю роллю і тим, як йдуть справи у команди.


Я не можу повірити, що він згоден зі своєю нинішньою роллю і задоволений нею. Гравець його рівня та його людських якостей [рано чи пізно] постукає у двері тренера. Він зразковий професіонал, тож він ще забиватиме за команду», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».