4 вересня 2022 09:39

"У Бельгії мене влаштовувало все, окрім одного": Кухаревич прокоментував перехід з "Левена" до "Хіберніана"

Микола Кухаревич в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net прокоментував розірвання своєї орендної угоди з бельгійським Левеном та перехід у шотландський Хіберніан.


21-річний український нападник Микола Кухаревич, контракт якого належить французькому Труа, минулий сезон провів на правах оренди у Левені.

На початку вересня бельгійський клуб несподівано розірвав орендну угоду з форвардом, після чого він перейшов до шотландського Хіберніана, за який виступатиме до літа наступного року.

Журналіст FanDay.net Андрій Каплун зв'язався з Кухаревичем та попросив його прокоментувати свій переїзд до Шотландії.

"Так буде краще для розвитку моєї кар'єри"
– Миколо, розкажіть будь ласка про етап вашої кар'єри у бельгійському Левені.

- У Бельгії мене влаштовувало все, окрім власного ігрового часу. Я добре влився в колектив, отримував задоволення від тренувального процесу. Вважаю, що заслуговував більше на ігровий час, ніж мав.

Хоча я також розумію, що коли вибір стоїть між вихованцем клубу та орендованим гравцем, то завжди у пріоритеті буде перший.

– Як виник варіант із шотландським Хіберніаном?

– З новою командою мені допомогли мої агенти та структура City Group. Деякий час подумав, але все ж таки вирішив, що так буде краще для розвитку моєї кар'єри.

"Хочу швидше приєднатися до Хіберніана"
– Ви вже приєдналися до своєї нової команди у Шотландії?

– Зараз я ще перебуваю в Бельгії, бо чекаю на отримання робочої візи до Шотландії. Хочу вже якнайшвидше приєднатися до команди, але ще потрібний десь тиждень часу.

- Які цілі стоять перед Хіберніаном у новому сезоні?

– Я ще не знайомий із цілями команди на сезон, але думаю, що це буде боротьба за місце у зоні єврокубків. Зараз потрібно сфокусуватися на швидкій адаптації у Хіберніані та постаратися максимально допомогти команді у новому сезоні.

Крім того, у вересні на нашу молодіжну збірну чекають надважливі матчі зі збірною Словаччини, тому і до них потрібно підійти у повній бойовій готовності.