2 вересня 2022 16:00

Тухель про Обамеянга: "Взявши 9-й номер у "Челсі", він хоче показати Лондону, що краще, ніж про нього думають"

Томас Тухель висловився про перехід П'єра-Емеріка Обамеянга до «Челсі».


«Сподіваюся, він зможе показувати добрий футбол. Ми знаємо, якого гравця здобули. Він хотів повернутися до Прем'єр-ліги, і ми щасливі, що змогли здійснити його трансфер. Він дає голи, швидкість та гарний рівень роботи, так що він багато може дати команді.


На даний момент він не може тренуватись. Ми маємо підготувати йому маску, яка захистить його щелепу. З наступного тижня він зможе тренуватись», – сказав тренер «Челсі».


Також Тухель прокоментував інформацію про те, що Обамеянг порушував дисципліну в Арсеналі.


«Нічого серйозного не було. У нього були проблеми свого часу, але він не пропустив жодних командних зборів [коли вони працювали разом у «Борусії»]. Іноді йому було важко приїхати за годину до тренування, і він приїжджав за 59 або 58 хвилин до нього.

Він завжди був налаштований позитивно. Обамеянг не пропустив жодного тренування. Він завжди був щасливий і перебував у гарному настрої. Він позитивно впливає команду. Таким пам'ятаю Аубу. Цього ми від нього і чекаємо.


Ауба завжди радий новим викликам. Взявши 9-й номер у "Челсі", він хоче показати Лондону, що він краще, ніж про нього думають.

Я знаю, що це дуже сконцентрована людина з відкритим серцем, яка радий проводити на полі щодня. Він готовий до виклику. П'єр радий виходити на поле та забивати голи», – сказав Тухель.