24 серпня 2022 21:08

"Коли я був маленький, то спитав у батьків: "А навіщо розпався СРСР?". Екс-нападник "Динамо" оригінально привітав українців з Днем Незалежності

Колишній нападник "Динамо" Артем Кравець, який на сьогоднішній день виступає за "Сакар'яспор", у своєму інстаграмі привітав українців з Днем Незалежності.


"З Днем Незалежності, Україно. Я чомусь дуже чітко пам‘ятаю, що коли був маленький, то спитав у батьків: "А навіщо розпався СРСР?". Пояснення було не дуже зрозуміле і я його не дуже па‘ятаю. Але сьогодні я висловлю свою думку і передам це пояснення собі малому у 1995 рік.

Тому що українці незалежні і волелюбні люди, які не будуть терпіти нав‘язування їм чужої волі і чужої думки! Тому що українці, навіть знаючи що можуть померти, будуть захищати свою країну! Тому що Україна - це не регіон рф, а вільна держава, з милозвучною мовою, цінностями і вільними людьми! Тому що Україна показала всьому світу яка ціна свободи і Україна платить цю ціну за увесь західний світ!

Я пишаюся, що народився в Україні, що вивчив ще маленьким українську мову і обов‘язково мої діти будуть пишатися нашим народом і нашою державою! Я знаю, що ми переможемо, повернемо всі наші землі, в цьому немає сумнівів! І я дуже сподіваюся, що після війни ми так і залишимося вільним, чесним і згуртованим народом!!!

Я люблю тебе Україно! З Днем твоєї Незалежності! Слава Україні! Героям Слава! І слава ЗСУ", - написав Кравець.