16 серпня 2022 08:21

"Бетіс" порадував глядачів, розгромивши на своєму полі "Ельче"

Слабка трансферна кампанія та травма Серхіо Каналеса могли зіпсувати "Бетісу" старт сезону, але не зіпсували. Клас зробив свою справу.


По суті, результат зробило дуже раннє вилучення у "Ельче" за фол останньої надії. Після нього "Бетісу" вже не важко було розібрати на молекули захист господарів, які до перерви навіть не намагалися контратакувати.

Перший гол зробив Фекір, який відібрав м'яч і викотив на порожні ворота Борсі. Другий гол - результат розумної дальньої передачі Карвалью та гри Хуанмі один в один.

На початку другого тайму "Ельче" ледь не повернувся до матчу після кутового, але Песселья виніс м'яч із порожніх воріт. Ну, а ще через десять хвилин Хуанмі в порожні ворота закотив третій гол - і це був кінець.

Глобально команди нас не здивували. "Ельче" і раніше не виїзді грав слабо, а вдома сильно. Щодо "Бетіса", то він – теж звично – дарує фанатам шоу. Залишається дочекатися закінчення торгів з "Арсеналом" по Бельєріну і одужання Каналеса, щоб машина Пеллегріні запрацювала на повну міць, але вже зараз все виглядає непогано.

1-й тур Прімери. Севілья. "Беніто Вільямарін"

"Бетіс" - "Ельче" - 3:0
Голи: Борха Іглесіас, 28, Хуанмі, 39, 60