14 серпня 2022 13:09

"Барселона" готова продати Обамеянга "Челсі" за 25-28 мільйонів євро

"Барселона" може продати П'єра-Емеріка Обамеянга, щоб виконати вимоги Ла Ліги, інформує журналіст Жерар Ромеро.


Каталонський клуб чекає від "Челсі" пропозицію щодо нападника у розмірі 25-28 мільйонів євро. Як повідомляється, погодитися на продаж Обамеянга "блаугранас" може, щоб вписатися в зарплатний ліміт, встановлений Ла Лігою. Наразі "синьо-гранатові" намагаються переконати гравців із високими зарплатами піти на відмову від частини грошей або відкласти їх отримання. З тими футболістами, за якими надійдуть цікаві пропозиції, "Барселона" готова розлучитися.

Наразі каталонці очікують, що до кінця трансферного вікна з клубу підуть Френкі де Йонг, який відмовляється знижувати зарплату, та Обамеянг, у якого побільшало конкурентів у боротьбі за місце в атаці після літніх трансферів "Барселони". Якщо Обамеянг і де Йонг підуть, то в зарплатній відомості "блаугранас" звільняться 36 мільйонів євро (кожен із цих гравців у майбутньому сезоні має отримати по 18 мільйонів євро).

У вчорашньому матчі 1-го туру Ла Ліги між "Барсою" та "Райо Вальєкано" (0:0) Обамеянг вийшов на заміну на 82-й хвилині. Де Йонг з'явився на полі на 60-й хвилині гри. Нагадаємо, що Обамеянг перейшов у каталонський клуб минулої зими на правах вільного агента, перед трансфером розірвавши контракт із "Арсеналом".