13 серпня 2022 11:06

Півзахисник "Барселони" вже тренується з "Валенсією", не дивлячись на відсутність факту трансферу

Іспанська Валенсія цими днями посилено готується до свого першого офіційного матчу з італійським фахівцем Дженнаро Гаттузо на чолі, який відбудеться на Местальї проти цьогорічного новачка "елітного" дивізіону — Жирони.


Під час цьогорічної трансферної кампанії "кажани" втратили свою чи не найголовнішу зірку — півзахисника Гонсалу Гедеша, однак найближчим часом компенсують вихідний трансфер у цій ланці своєї побудови за рахунок новоприбулого футболіста.


Як удалось з’ясувати місцевій пресі, під орудою Гаттузо вже тренується півзахисник каталонської Барселони Ніко Гонсалес, якому клуб відмовив у наданні ігрового номера на цей сезон.

Не дивлячись на цей факт, 20-річний футболіст уже встиг взяти участь у відкритому тренуванні своєї фактично нової команди перед 10 тисячами вболівальників, які розмістились на трибунах домашнього стадіону Валенсії.

Як повідомляється, наразі затримка з офіційним оголошенням про трансфер футболіста пов’язана з бюрократичним процесом на боці Барселони, проте до матчу проти Жирони всі моменти мають бути узгодженими.


Зауважимо, що раніше агент футболіста, Жорже Мендеш, заявляв, що "блаугранас" у жодному разі не продадуть його клієнта під час поточної кампанії.