9 серпня 2022 09:29

"Динамо" грає на рівні топ-клубу, коли володіє м'ячем". Слова тренера "Штурма" перед матчем-відповіддю з киянами

Сьогодні київське Динамо зіграє зі Штурмом у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду найпрестижнішого єврокубкового турніру. У першій зустрічі підопічні Мірчі Луческу здобули мінімальну перемогу (1:0).


Наставник австрійської команди Крістіан Ільцер вважає, що його команда може пройти до наступної стадії змагань.

«У першому матчі з Динамо ми хотіли досягти результату, який залишив би нам реальні шанси у матчі-відповіді. І ми такого результату досягли. Я впевнений у цьому», – сказав Ільцер.

Австрійський фахівець відзначив високий рівень гравців, які виступають у київській команді, а також поділився тактичними думками напередодні найважливішого поєдинку.

«Динамо грає на рівні топ-клубу, коли володіє м'ячем, оскільки практично кожен футболіст цієї команди має найвищий рівень індивідуальної майстерності.

Нам потрібно бути гострішим у нашому пресингу та покращити проникнення у зони, з яких ми можемо створити загрози воротам суперника. Також дуже важливо, щоб ми були ефективними на завершальній стадії своїх комбінацій», – додав Ільцер.

Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Штурмом і Динамо відбудеться сьогодні в Граці. Стартовий свисток арбітра прозвучить о 21:30 за київським часом.