8 серпня 2022 17:26

"Барселоні" не вистачає 13 млн євро - угоди з Левандовськи, Кунде та іншими під загрозою

"Барселоні" не вистачить активації чотирьох економічних важелів для реєстрації новачків. Тобото, після активації четвертого важеля каталонському клубу потрібно буде знайти ще близько 13 млн. євро, повідомляє журналіст Тоні Хуанмарті.


Крім того, в "Барселоні" побоюються, що Ла Ліга пізно дасть відповідь щодо можливості реєстрації нових футболістів, і це не дозволить клубу вчасно відреагувати. Після відходу Нето, Оскара Мінгеси та Рікі Пуча сума, яка потрібна клубу після активації четвертого важеля, знизилася з 25-ти до 13 млн. євро.

На даний момент Роберт Левандовскі, Рафінья Діас, Андреас Крістенсен, Франк Кессье та Жюль Кунде, які влітку перейшли в каталонський клуб, а також Усман Дембеле і Серхі Роберто, які підписали нові контракти, не мають права на участь в офіційних матчах, оскільки "Барселона" їх ще не зареєструвала.

Повідомлялося, що "синьо-гранатові" ведуть переговори з Френкі де Йонгом, Серхі Бускетсом та Жераром Піке про зниження зарплат. Також клуб працює над відходами Мемфіса Депая та Мартіна Брайтвайта.