4 серпня 2022 08:30

Каліду Кулібалі: "Коли я зателефонував Террі з приводу 26-го номеру, Джон поклав слухавку - не вірив, що це я"

Новачок «Челсі» Каліду Кулібалі розповів, як просив у Джона Террі взяти 26-й ігровий номер.


«Хотів знати, які номери вільні. Розмовляючи з менеджером команди, він назвав мені деякі номери, але не сказав про 26-й. Я запитав про цей номер, він мені відповів, що Террі залишив цей номер у 2017-му, відтоді ніхто не брав його. Тому я запитав себе: «Його вивели з обороту чи просто ніхто не хотів брати?»

Я дуже добре знаю Дзолу. Розмовляв з ним, він розповів мені про історію «Челсі». Я повинен знати все, коли їду кудись, тому поставив йому багато питань про клуб, структуру, вболівальників. Тоді я запитав у нього номер Террі, бо хотів запитати його про футболку.

Коли я зателефонував Джону, він не повірив, що це я. Подумав, що це жарт. Тому він поклав слухавку та подзвонив менеджеру команди, щоб запитати, чи це справді я.

Вже після я дуже шанобливо попросив Террі взяти його ігровий номер. Знаю, що це число дуже важливе для нього. Це також дуже важливе число для мене, бо я взяв його, коли перейшов до «Наполі». Хотів грати під цим номером і тут.

Коли Террі сказав мені «так», я був дуже щасливий, бо я знаю, що він зробив для клубу, вболівальників, міста. Тому я знав, що важливо спершу запитати його, бо не хочу зневажливо ставитися до легенди клубу», - сказав Кулібалі.