3 серпня 2022 08:07

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамо" потрібно кров із носа вигравати у "Штурму" у Польщі"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Штурм».


Найперше – потрібно поважати суперника. Команда складна. Хоча колектив доволі молодий, тому не вистачає футболістам досвіду.


Водночас у «Динамо» натомість зіграний і досвідчений склад. За відкритою інформацією, «Штурм» ретельно готується до цього протистояння та не збирається грати першим номером. Головний тренер Крістіан Ільцер заявив, що знає, як грати проти «Динамо», тож у відкритий футбол грати – не варіант. З його боку це логічний крок.


Думаю, що Мірча Луческу нічого не змінюватиме. Якщо зрівняти стилі суперників, можна сказати, що гра буде напруженою, моментів буде обмаль з обох боків. Гра буде обережно та переважно позиційною.

Вважаю, що цей поєдинок потрібно кров з носу вигравати в Польщі, якщо кияни мають намір вийти до стадії плей-оф кваліфікації. Я розраховую на досвід «Динамо». Якщо «Штурм» здригнеться, на що я сподіваюся, українці переможуть з різницею в два м’ячі. Мій прогноз оптимістичний.