2 серпня 2022 17:32

Маттеус: "Думаю, Нагельсман не так вже незадоволений відходом Левандовські. Його філософія схожа на філософію Пепа, йому не подобається грати з "дев'яткою"

Лотар Маттеус вважає, що Юліану Нагельсманну піде на користь відхід Роберта Левандовського.


«Його футбольна філософія схожа на філософію Пепа Гвардіоли. Йому не подобається грати з «дев'яткою», але коли в тебе в команді є Роберт Левандовскі, ти маєш грати з «дев'яткою». Я думаю, він не такий вже й незадоволений тим, що Левандовськи пішов.


"Баварія" останні 10-15 років грає за системою 4-2-3-1. З Левандовським, а раніше з Мирославом Клозе. Завжди з «дев'яткою». Тепер Нагельсман не гратиме з «дев'яткою». Ми побачимо його стиль гри у «Лейпцигу» за схемою 4-2-2-2.


Його команда зовсім інша. У «Лейпцигу» він грав із двома нападниками – Тімо Вернером та Юсуфом Поульссеном. Один йшов ліворуч, а другий праворуч. Ще один гравець входив до штрафного майданчика з півзахисту. Я думаю, що без Левандовського він [Нагельсманн] буде гнучкішим.

У нього тепер є ще один швидкий гравець у особі Мане. Його футбольна філософія ближче більше підходить для гри з Мане та Гнабрі або, можливо, іноді з Лероєм Сане чи Кінгслі Команом. Він має багато варіантів, і я думаю, що Юліан зараз буде більш задоволеним своєю командою, ніж минулого року», – сказав колишній гравець «Баварії».