1 серпня 2022 14:13
2

"Луческу не любить, коли лiвоногий гравець грає ліворуч". Шевчук про вiдхiд Цитаiшвілі з "Динамо"

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук поділився своєю думкою про звільнення Георгія Цитаiшвілі з "Динамо" до "Леха" на правах оренди.


- Луческу не любить, коли лівоногий гравець гратиме ліворуч. Він більше любить інвертованих вінгерів, які знаходять діагональ. Тому думаю, що Цитаiшвілі міг би лише дублювати позицію Циганкова. Коли він був у "Чорноморці" на зимових зборах, Григорчук використав його на позиції правого захисника. Це круто. Цитаiшвілі - це гравець із крутими якостями. Швидкість, удар, гарна ліва нога. Я думаю, що відхід із "Динамо" - це правильний крок з його боку. У "Леху" він може отримати лідерські якості і потім повернутися до київського клубу.

Є достатньо прикладів, коли такі талановиті гравці так і залишаються талановитими до кінця кар'єри. Гіо, це вже можна сказати, типовий прдеставник цієї групи.

Що заважає? Можливо зіркова хвороба. Можливо відсутність бажання працювати на оборону. Можливо, що просто банально не вистачає стабільності. Один яскравий епізод за 3-4 матчі і далі нічого. Тримати в основі гравця, який має такі показники - розкіш. От якби він стабільно робив по 3-4 епізоди за 1 матч, то мав би шанси.
Саме тому що він такий крутий він зараз і гріє лавку в Леху