29 липня 2022 08:35

"Шахтар" висунув вимогу до "Крузейро" щодо повернення Маркіньоса Сіпріано

Незважаючи на офіційне оголошення про підписання лівого фулбека «Шахтаря» Маркіньоса Сіпріано, бразильський «Крузейро» у зв'язку з цикуляром ФІФА, який дозволяє легіонерам з України переходити в інші клуби з 1 серпня, все ще не може зареєструвати новачка.


У зв'язку з цим «Шахтар» направив офіційний лист на адресу «Крузейро», продублювавши його у ФІФА, з вимогою повернути Маркіньоса Сіпріано. «Гірники» хочуть, щоб бразильський фулбек приєднався до тренувального табору команди, а також відіграв за неї щонайменше весь наступний сезон.

Повідомляється, що у «Шахтаря» все ще залишається пропозиція від «Сьона» про викуп Сіпріано за 1,5 мільйона євро. Раніше «гірники» відмовилися від такої можливості, а швейцарці мали пріоритетне право на викуп контракту бразильського легіонера лише до 15 червня.

Сам Сіпріано не хоче і не планує повертатися до «Шахтаря» за жодних обставин. Футболісту комфортно у Бразилії, де він має можливість жити разом із батьками у Белу-Орізонті. Сіпріано очікує, що вже у понеділок буде офіційно заявлений за «Крузейро».

Зазначимо, що контракт Маркіньоса Сіпріано із «Шахтарем» діє до 30 червня 2023 року. На такий же термін фулбек оформив тимчасову угоду з «Крузейро», скориставшись правилом ФІФА.