26 липня 2022 10:37

"Барселона" зробила початкову пропозицію де Йонгу щодо врегулювання суперечки про відстрочку зарплати

Барселона, як і раніше, відмовляється платити Френкі де Йонгу 17 мільйонів євро за його реструктурованим контрактом, що посилює тупикову ситуацію, пов'язану з його потенційним переходом у Манчестер Юнайтед.


Каталонський клуб продовжував намагатися спиратися на емоційний аспект ситуації в переговорах і те, що представляло б "благо клубу". Де Йонг зі зрозумілих причин залишається рішучим у своїй позиції та наполягає на тому, що не покине команду.

За словами Мігеля Ділейні з The Independent, Барселоні "потрібно", щоб Де Йонг пішов, але він залишається непохитним у своїй позиції через борг у розмірі 17 мільйонів євро у вигляді відкладеної заробітної плати.

Джерела наполягають на тому, що напруженість виникає через те, що, хоча клуб технічно не винен Де Йонгу грошей на даний момент, він матиме право на них у майбутньому.

Ділейні додав, що "синьо-гранатові" зробили початкову пропозицію в спробі вирішити це питання, але сторони все ще далекі від угоди - приблизно в 10 мільйонах. Також наголошується, що Барселона не зможе оформити трансфер захисника Севілью Жюля Кунде, поки не вирішиться ця ситуація.

МЮ узгодив загальний план операції з іспанцями, при цьому англійський клуб навіть зобов'язався виплатити 10 мільйонів євро більше від загальної суми авансом, а не у якості бонусів. The Independent також повідомляє, що Юнайтед не зможе просто заплатити ці 17 мільйонів євро через юридичні та податкові умови.