25 липня 2022 18:33
4

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Білоруси - рідний нам народ. Віримо, що вони не підуть війною на Україну"

Колишній захисник збірної України Артем Федецький розповів про своє ставлення до білорусів.


«Москалі нам ніхто. Абсолютно. А білоруси нам набагато ближчі. Я вважаю, що там більш свідома нація, більш свідомий народ, який не зробить зайвих кроків, керуючись думкою дебільного диктатора Лукашенка. Ми знаємо, як він прийшов до влади, що він витворяє в країні. Це просто підстилка Путіна. Він ведеться на всі його шалені ідеї. Ми віримо, що білоруси нам рідний народ, свідомі люди, з головою, що вони в усякому разі не підуть на Україну. А якщо, не дай бог, щось їм переклинить, і вони підуть, то вони будуть лягати всі, як лягають орки.

Якщо мене, можливо, побачить білоруський народ, то знайте, що Білоруси і українці - рідні народи. Я вважаю, що ця нація більш свідома, ніж нація рашистів, і ви ні в якому разі не підете з війною на Україну. А якщо підете, то перед тим подивіться, що витворяє наше ЗСУ. Ви будете добривом для нашого чорнозему. Включайте мізки, не ведіться на пропаганду. Якщо до нас прийдете з мечем, то від нього і поляжете. Тут вас очікує пекло і смерть», - сказав Федецький.
то так,навіть ракєти шо летять з їхньої території рідніше
Ми донедавна й про росіян так думали і казали. А тепер...
Підуть рашисти передягнуті в їхню форму... Але білоруси терпіли і це не знімає з них відповідальності, що вони учасники війни з Україною! :(
Как только прихлопнут тапком,Таракана!