23 липня 2022 22:45

Клопп про Нуньєса: "Коли ти новачок, тебе оцінюють щодня, всі говорять про тебе. Я завжди думаю: "Чому ми судимо про людей так рано?"

Юрген Клопп висловився про адаптацію Дарвіна Нуньєса у «Ліверпулі».


- Як Дарвін Нуньєс вписався в команду і який його потенціал у Ліверпулі?

– Він дуже добре вписався у колектив. Це новий для нього клуб, все нове. "Ліверпуль" - великий клуб, в останні кілька років для Дарвіна все йшло досить швидко - його подорож була захоплюючою, і він безперечно зробить великі кроки з нами.


Але це важка передсезонна підготовка. У передсезонні футболісти не повинні грати так, як вони зазвичай грають, бо ми дуже старанно тренуємось. Якщо у гравців свіжі ноги у товариських матчах – це погана ознака того, що ми недостатньо старанно працюємо.

Але в той самий момент, коли ти новачок, тебе оцінюють щодня, всі говорять про тебе. Все так метушні – я не впевнений, через мій вік це чи щось ще, але це просто занадто метушні для мене. Я завжди думаю: "Чому ми постійно судимо про людей так рано?" Не лише про футболістів, а взагалі.


Отже, все буде добре. Це займе час, як і завжди, але все буде гаразд. Не думаю, що ми вже можемо сказати, чого він може досягти, тому що він нещодавно в команді і хоче по-справжньому насолоджуватися щодня. Але ми маємо багато роботи, і йому теж потрібно дещо зробити. Все гаразд, – сказав головний тренер «Ліверпуля».