19 липня 2022 10:29

Роман ЗОЗУЛЯ: "Виходив на тренування з думкою, що швидше б воно закінчилось"

Форвард «Фуенлабради» Роман Зозуля розповів, як він пережив період з початку повномасштабної війни.


«Дуже виснажився у психологічному плані. Я така людина, яка дуже близько все бере до серця. Дивився інтерв’ю інших футболістів. Вони казали, що коли виходять на тренування чи гру, то їм легше. А у мене немає де легше. Наприклад, я приїжджаю на базу, а в роздягальні музика грає. Яка музика?

Тут в Іспанії хлопці розуміють, що йде війна. Вони мене підтримують. Але у них такі правила, що в роздягальні грає музика. Вони завжди радісні і посміхаються, а я не можу. Я виходив на тренування, а у мене думка, що швидше б воно закінчилось, бо мені вже хлопці пишуть, треба щось закупляти, кудись їхати, щось дивитися. Для мене було не легше, а навпаки, ще важче. Тому я закривався і сидів у туалеті, бо не міг дивитися…

А коли виходив на гру, то десь «літав». Дивлюсь, що кінець матчу і думаю: «Фух, тепер додому, де мій телефон, що там трапилось?» Футбол не дивлюся взагалі. Хіба тільки матч збірної України з Вельсом - це була дуже важлива гра, тому не міг її пропустити. А так нецікаво - зараз взагалі не до футболу. Але я футболіст-професіонал, тому треба виходити і робити свою справу. Мені і до сьогоднішнього дня важко, але тримаємося», - сказав Зозуля Tribuna.com.