11 липня 2022 19:06

"Для них це було важливо": Олійник про ультиматум перед переходом у "Ворсклу" та дзвінок Коноплянки

Новачок полтавської Ворскли та колишній футболіст збірної України Денис Олійник поділився подробицями свого переходу до команди Віктора Скрипника.

35-річний українець несподівано розірвав контракт із клубом СІК, у складі якого виступав останні чотири роки, щоб у непростий час для України повернутися грати додому.

«Це завжди було моєю мрією. Коли у мене вийшла така можливість, я не міг не скористатися з неї. Радий, що бог подарував мені таку можливість і в такий складний час для нашої країни я маю нагоду бути в Україні».


Заради камбека в український чемпіонат Олійник зізнався, що йому довелося піти на умови Ворскли, відмовившись від участі у матчах першого раунду кваліфікації Ліги конференцій у складі СІКу. Ворскла надала гравцеві тиждень на роздум, щоб дати остаточну відповідь.


Ліга конференцій. СІК теж грав у Лізі конференцій, якби я зіграв за СІК проти Флори (0:1 у першому матчі, - прим), то я не зміг би зіграти за Ворсклу. Це було важливо для Ворскли, щоб я перейшов до ігор у Лізі конференцій».


Перед поверненням до УПЛ Олійник спілкувався з колишнім одноклубником та товаришем зі збірною Євгеном Коноплянкою, який нині виступає за польську Краковію:


«Я нікому не говорив до останнього моменту. Женя подзвонив мені, він прочитав, ми з ним на цю тему розмовляли. Я себе не відчуваю на 35, я у добрих кондиціях», - сказав Олійник в інтерв'ю проекту «Вацко On Air».


Фото: ТК "Футбол"