11 липня 2022 17:21

"Найсильніше почуття зради походить від Тимощука": в Англії здивувалися підлості екс-капітана збірної

Англійська преса пройшлася екс-захиснику збірної України Анатолію Тимощуку, який після початку війни продовжує працювати в Зеніті і не поспішає висловлювати свою позицію про ситуацію на батьківщині.


Найбільше почуття національної зради походить від Анатолія Тимощука, вважає англійське видання The Athletic. Журналісти проаналізували стан російського футболу під час війни в Україні, але й не забули про Тимощука.


Колишній капітан збірної України та рекордсмен за кількістю проведених за неї матчів (144) і найтитулованіший футболіст країни вирішив залишитися працювати помічником головного тренера Зеніту, викликаючи гнів свого народу, який живе в умовах війни.

Також журналісти згадали той факт, що Тимощука було позбавлено тренерської ліцензії та фактично вигнано з українського футболу, оскільки його дії прирівняли до зради.


Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення в Росії в Україну в лютому цього року Тимощук не висловився про події, що відбуваються.


За свою непатріотичну позицію Тимощук постійно отримує багато негативних коментарів від представників української футбольної спільноти, а українська асоціація футболу офіційно позбавила Анатолія всіх почесних звань та титулів, а також виключила колишнього футболіста з реєстру гравців збірної України.