6 липня 2022 08:23

"Баварія" запропонувала "Ювентусу" свого гравця як частину угоди по де Лігту

Справжнє полювання розпочалося за центральним захисником Ювентуса Маттейсом Де Лігтом. Головними претендентами на гравця є мюнхенська Баварія та лондонський Челсі, який дуже потребує посилення оборони після того, як Андреас Крістенсен та Антоніо Рюдігер покинули команду.


Повідомляється, що два тижні тому "ротен" вже робили пропозицію щодо де Лігта, проте вона була відхилена, оскільки він вів переговори про новий контракт зі "старою синьйорою". Тепер же переговори зайшли в глухий кут, а гравець уже вибрав Мюнхен як свій бажаний пункт призначення.

У світлі цього Баварія має намір якнайшвидше організувати трансфер нідерландця. У контракті гравця прописані відступні у розмірі 120 мільйонів євро, проте туринський клуб буде готовий продати свого футболіста за 80 мільйонів.

Щоб збити ціну за Де Лігта, німці запропонували Ювентусу Бенжамена Павара та гроші, передає Bayern & Germany з посиланням на Goal. Поки що туринці відмовилися від такої угоди, оскільки вони хочуть скористатися отриманими грошима для посилення команди.

Також повідомляється, що Челсі зацікавлений у Паварі як альтернатива Де Лігту. А французький гравець має намір стати лідером оборони команди, що Баварія не може йому дати.

Ювентус хоче простежити за "війною" за гравця між цими двома клубами та прийняти найщедрішу пропозицію.