19 червня 2022 23:54

Для збірної Росії з футболу знайшли гідних суперників, щоб "порадувати царя-батюшку"

Фото - ua.depositphotos.com


Генеральний секретар Російського футбольного союзу (РФС) Олександр Алаєв розповів, що національна збірна Росії проведе у вересні два матчі. При цьому Алаєв відмовився називати конкретно, з ким гратиме росіяни.


"Суперників поки назвати не можу. Вони будуть з різних конфедерацій", – цитує Алаєва ТАСС.

Російські вболівальники бурхливо відреагували на цю інформацію. Дехто обурився, навіщо потрібно витрачати величезні кошти на збірну, яка забанена.

"Я як колишній футболіст нижчих ліг не розумію, навіщо скликати збірну та грати нікчемні матчі? Страхування гравців коштує на такі матчі сотні тисяч євро, організація матчу та квитки та інше завжди в мінус. Гроші гравцям за матч чималі. Дивитися когось? Так вони без ентузіазму ходитимуть по полю, ніхто грати в команді не буде. Який сенс?" – задається риторичним питанням один із користувачів.

Йому відповідають, що ці ігри переслідуватимуть дві мети - розпил бюджетних коштів та демонстрація Путіну, що з футболом у країні все ок.

Інші почали гадати, які суперники погодяться грати з Росією. Називаються різні варіанти від Ірану та Північної Кореї до Еритреї та "Л/ДНР". Деякі натякають на дружбу з талібами і припускають, що це може бути Афганістан.

"Потрібні перемоги і впевнені. Північнокорейці можуть упертись, Іран взагалі наваляти, і тому мій прогноз - Абхазія і Еритрея. І на Газпром Арені, з Газмановим", – відзначають користувачі.

Нагадаємо, що російські клуби не візьмуть участь у розіграшах Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій сезону 2022/2023, а національна збірна виключена із Ліги націй. Підставою покарання стало повномасштабне вторгнення РФ в Україну.