11 червня 2022 20:13

Тренеру збірної Вірменії Капарросу не переклали питання про війну в Україні на післяматчевій прес-конференції

Фото - ua.depositphotos.com


Як повідомила журналістка Ірина Козюпа в своєму Facebook, на післяматчевій прес-конференції головному тренеру збірної Вірменії Хоакіну Капарросу не переклали її питання про війну в Україні.


"Вірменія – одна з тих країн, яка досі не засудила Росію за вторгнення в Україну. Сьогодні збірна України приймала Вірменію в номінально домашньому матчі в польському Лодзі. Вірмени публічно ніяк не висловили свою підтримку та солідарність з українцями. І взагалі роблять вигляд, що все ок, і немає ніякої війни.

На прес-конференції Хоакіна Капарроса після матчу не могла не запитати:"Цей матч мав пройти в Україні, але сьогодні збірні грають в Польщі, бо 24 лютого Росія напала на нашу країну і весь цей час триває війна. Щоб ви хотіли сказати збірній України та українцям, адже збірна Вірменії в цьому матчі ніяк не висловила свою підтримку України".

На що голос в зумі сказав, що це футбольний матч, а не політика. І тренер не буде відповідати на це питання. Його навіть йому не переклали. Іспанець Капаррос сказав тільки: "Соррі". Нагадаю, що війна - це не політика. Війна - це війна", - написала журналістка.