10 червня 2022 21:13
1

"Діди, які воювали, самі вирізали б свої сім'ї". Екс-гравець збірної України жорстко висловився про націю країни-агресора

Артем Федецький озвучив своє ставлення до російських громадян.


Колишній гравець збірної України Федецький не розуміє, як РФ, святкуючи 9 травня, може казати, що повторить усі страхіття Великої Вітчизняної війни.

«Як люди можуть думати про такі речі, коли війна 41-45-го – це страшно, голод, купа смертей. Не лише українці, по всьому союзі. І вони, святкуючи 9 травня, кажуть: «Можемо повторити».

Що це за дебіл? Зараз би діди та прадіди, які воювали, довідалися б, що Росія піде на Україну з війною… Я думаю, вони б самі свої сім'ї вирізали, якби не розмножувалися».

Також Федецький зізнався, що відчуває ненависть до росіян.

«Ну як це назвати? Вбивати людей, ґвалтувати дітей, жінок… Скільки ці п*****и зґвалтували дітей у Бучі та Гостомелі на очах у матерів… У мене шалена ненависть до цієї нації. Це непотрібно просто», — наводить слова Федецького «ПроФутбол» via Youtube.

Нагадаємо, що сам Федецький захищав кольори національної команди з 2010 по 2016 рік, у тому числі зігравши три поєдинки на Євро-2016.
Діди, які воювали сліпо вірили в совкову пропаганду й за родіну та за сталіна йшли порабощати тих же фінів, українців та інші народи