7 червня 2022 14:21

Ді Марія та Санчес пропонують "Барсі" свої послуги, але їх навряд чи підпишуть. Хаві потрібні молоді гравці

Анхель Ді Марія та Алексіс Санчес хочуть перейти до «Барселони».

Як пише Diario Sport, футболісти запропонували каталонському клубу свої послуги, однак їхній перехід до «Барси» у літнє трансферне вікно малоймовірний.



Хаві хоче бачити у команді якісних молодих футболістів. Основним претендентом для посилення правого флангу атаки у разі відходу Усмана Дембеле з клубу є вінгер Лідса Рафінья. З приводу його можливого трансферу в Барсі налаштовані оптимістично, тому що гравець готовий піти на все, щоб опинитися в каталонському клубі вже влітку.


Ді Марія та Санчес – далеко не найпріоритетніші кандидати у списку можливих новачків «Барси», однак у липні клуб подивиться, якою буде ситуація.


Ді Марія має пропозицію від «Ювентуса», але він вирішив дочекатися рішення від «Барселони». Інтерес до Санчеса виявляє «Севілья», але поки що чилієць ні про що не домовився з андалусійським клубом і теж чекає на рішення від «Барси».

Нагадаємо, що Ді Марія залишив «ПСЖ» і зараз перебуває у статусі вільного агента. Контракт Санчеса з "Інтером" діє до літа 2023 року. Раніше повідомлялося, що італійський клуб має намір розлучитися з ним.


Обидва футболісти вже виступали в іспанському чемпіонаті. Санчес грав за «Барселону» з 2011 до 2014 року, а Ді Марія виступав у складі «Реала» з 2010 по 2014 рік.