6 червня 2022 09:45

Гравець "Ліверпуля" погодився на скорочення зарплати заради нового контракту

Незважаючи на програш у фіналі Ліги чемпіоном мадридському Реалу та драму в останньому турі АПЛ, сезон Ліверпуль може занести собі в актив.


І поки клуб не може домовитися з Мохамедом Салахом по зарплаті, а Садіо Мане шокував усіх своїм запитом трансферу, у команді Юргена Клоппа є одна людина, яка всю свою кар'єру у червоній футболці може охарактеризувати як "стабільність".

Цією людиною є Джеймс Мілнер - людина, без якої у Клоппа було б набагато більше проблем у минулі роки. Англієць завжди приймає ту роль, яку йому надає тренер, чи то гра в центрі поля, чи справа в захисті, чи на лаві запасних.

Адже такий гравець дістався мерсисайдцям абсолютно безкоштовно - влітку 2015 року у статусі вільного агента він пішов з Манчестер Сіті у 29-річному віці. І ось, як повідомляє Фабриціо Романо, Мілнер погодився на скорочення своєї зарплати заради ще одного однорічного контракту із клубом.

Головне у цій угоді те, що Юрген Клопп хотів, щоб досвідчений універсал залишився у команді. Незабаром клуб буде оголошено про продовження контракту.