5 червня 2022 16:34

Тен Хаг хоче запросити Еріксена в "Манчестер Юнайтед"

Манчестер Юнайтед приєднався до гонки за Крістіаном Еріксеном після його вражаючого повернення до Прем'єр-ліги, повідомляє Mirror.

Новий головний тренер МЮ Ерік тен Хаг шукає посилення в півзахист і прагне максимально розтягнути свій бюджет, плануючи цього літа придбати шість нових гравців. Еріксен став одним з таких варіантів для "червоних дияволів".

30-річний данець повернувся до своєї кращої форми після того, як міланський Інтер звільнив його від контракту, коли йому довелося вживити серцево-судинний дефібрилятор, коли він переніс зупинку серця, граючи за Данію на ЧЄ-2020 майже рік тому.


Тен Хаг докладно розглянув прагнення Еріксена врятувати свою кар'єру, коли дозволив 30-річному гравцю тренуватися з Аяксом, який він на той момент очолював.

Нідерландець був дуже вражений самовіддачею Крістіана, а його виступи під керівництвом Томаса Франка у Брентфорді лише зміцнили його віру в те, що Еріксен може допомогти йому на Олд Траффорд.


"Бджоли" запропонували йому залишитися, плануючи зробити його найоплачуванішим гравцем клубу. Але тепер Юнайтед приєднався до колишнього клубу Еріксена Тоттенхема та Евертон у боротьбі за його підпис.