4 червня 2022 11:22

Три асисти дозволили залишитися на колишньому рівні: Transfermarkt оновив цінник на довикликаного до збірної Ігнатенко

Учора до розташування збірної України, яка знаходиться в Уельсі, прибув півзахисник Бордо Данило Ігнатенко, який отримав дебютний виклик до національної команди.

25-річний хавбек другу частину сезону на правах оренди провів у французькому Бордо. Українець зіграв 11 ігор, у яких віддав три результативні передачі, але врятувати свою команду від вильоту з елітного дивізіону не зумів.

Проте своїми діями Данило заслужив увагу не лише Олександра Петракова, а й керівників жирондинського клубу, які розглядають можливість повноцінного трансферу футболіста Шахтаря.


Тим часом, популярний портал Transfermarkt оновив ціни на футболістів, які виступають у чемпіонаті Франції. Ігнатенко зберіг свою вартість у 1,5 мільйона євро, що дозволяє йому утримувати 44-е місце у списку найдорожчих у Лізі 1 футболістів свого амплуа.

Щодо ліги в цілому, то її найдорожчим гравцем, як і раніше, залишається Кіліан Мбаппе. Найкращий снайпер чемпіонату, який після довгих роздумів таки уклав новий контракт із ПСЖ, зберіг цінник у 160 мільйонів євро.


Найдорожчі футболісти Ліги 1 за версією Transfermarkt


Кіліан Мбаппе (ПСЖ) - 160 млн євро
Неймар (ПСЖ) – 75 млн. євро
Маркіньос (ПСЖ) – 70 млн євро
Ашраф Хакімі (ПСЖ) - 65 млн євро
Орельєн Тчуамені (Монако) – 60 млн євро
Ліонель Мессі (ПСЖ) – 50 млн євро
Марко Верратті (ПСЖ) – 50 млн. євро
Джанлуїджі Доннарумма (ПСЖ) – 50 млн євро
Джонатан Девід (Лілль) - 45 млн євро
Амін Гуірі (Ніцца) - 42 млн євро


Фото - ФК "Бордо"