3 червня 2022 16:12

"Продаж Довбика може принести "Дніпру-1" досить круглу суму". Русол підтвердив інтерес "Торіно" до кращого снайпера Прем'єр-ліги

Виконавчий директор Днера-1 Андрій Русол прокоментував інтерес Торіно до нападника Артема Довбика.


Скаути Торіно переглядали Довбика під час матчу Шотландія - Україна (1:3) у рамках плей-офф за вихід на ЧС-2022. Українець може замінити багаторічного капітана торо Андреа Беллотті, у якого влітку закінчився контракт.

«Є інтерес від низки клубів, у тому числі від Торіно. Ситуація поки що далека від підписання контракту. Усі чекають на розуміння з приводу наступного чемпіонату України. Спілкуватимемося з кожним футболістом, у тому числі легіонерами і прийматимемо рішення, хто залишиться з нами, а хто піде.

15 мільйонів за Довбика? Поки що процес не дійшов до обговорення конкретних цифр. Завдань перед клубом не ставилося забезпечувати себе за рахунок продажу футболістів, але потенційний трансфер Довбика може принести в скарбницю досить круглу суму», — сказав Русол в інтерв'ю ТК Футбол 1/2/3.

24-річний Довбик у розіграші чемпіонату України відзначився 14 голами і чотирма асистами в 17 іграх, завоювавши титул кращого бомбардира УПЛ.