2 червня 2022 16:47

"Я ніколи вас не забуду": Мата попрощався з фанатами МЮ, стоячи в центрі поля "Олд Траффорд"

У четвер, 2 червня, Манчестер Юнайтед оголосив, що півзахисник Хуан Мата залишає команду у статусі вільного агента після 8,5 років перебування на Олд Траффорд.

Пізніше на сторінці клубу в Instagram було опубліковано відео, в якому 34-річний іспанець, стоячи вночі у центрі поля "Театру метчі", прощається з уболівальниками "червоних дияволів", завдяки їм за нескінченну підтримку.

"Звідси, з середини поля на Олд Траффорд, вночі. Я один. Насправді це схоже на сон", - сказав El Mago. "Я хотів сказати велике спасибі всім вам за вашу підтримку протягом багатьох років і особливо у скрутні часи, які ми прожили разом".

"Я ніколи вас не забуду. Велике вам спасибі. Усього найкращого від щирого серця і до побачення".


Мата став манкуніанцем у січні 20114 року, перейшовши з Челсі за 44,7 мільйона євро. Іспанець залишає клуб як культовий герой, зігравши 285 матчів, забивши 51 гол і вигравши чотири трофеї за час свого перебування на Олд Траффорд.

Хуан був підписаний ще коли командою керував Девід Мойєс. Він виступав під керівництвом кожного тренера, який очолював Юнайтед. Останню гру у футболці МЮ він провів у травні, вийшовши на заміну на 62-й хвилині останнього 38 туру АПЛ проти Крістал Пелас (0:1).


Мата став шостим гравцем, який залишив Юнайтед цього літа як вільний агент після підтвердження того, що Поль Погба, Джессі Лінгард, Едінсон Кавані, Неманія Матіч і Лі Грант також підуть наприкінці червня.