31 травня 2022 11:52

Евра про Погба: "Поль завжди був цапом-відбувайлом, люди занадто суворі по відношенню до нього. Але він повинен взяти на себе певну відповідальність"

Патріс Евра висловився про критику на адресу Поля Погба.

Француз перейшов у «Манчестер Юнайтед» у 2016 році.


«У мене від початку було відчуття, що це не спрацює. Тому що, по-перше, він прийшов за величезну ціну. Усі очікують, що Поль забиватиме три голи за гру – він півзахисник. Я прошу всіх поглянути на статистику з того часу, коли Поль грав за «Ювентус», і досі. Він досяг значно більшого успіху, ніж коли грав за «Ювентус».

Усі з-за меж клубу зосередилися на Полі: соціальні мережі, люди говорили про його стрижку, коли він не грав, сага про Жозе Моурінью та Поле Погба. Начебто ці люди більше, ніж клуб. Я сердився, коли ми говорили про матч «Ліверпуля» проти «Манчестер Юнайтед», а ЗМІ говорили про Поля Погба і Жозе Моурінью.

Це сумно через той потенціал, яким він володіє. Тепер його освистують, що немислимо, бо вболівальники «Юнайтед» ніколи не освистують гравця.


Настав час йти, удачі йому, але це сумно, бо Поль любить «Юнайтед». Він навіть був у депресії, але Поль завжди був цапом-відбувайлом. Але він міг би бути більш стабільним, він також має взяти він певну відповідальність. Але я думаю, що це несправедливо, і я думаю, що люди були надто суворими щодо нього», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».