9 травня 2022 09:30

Олексій БЕЛІК: "Було б добре, якби суперники України у спарингах були мотивованими"

Екс-гравець збірної України Олексій Бєлік в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS розповів, чи будуть корисними для збірної України спаринги проти клубів, які вона проведе під час підготовки до матчів кваліфікації на чемпіонат світу у Катарі.


- Усі хлопці налаштовані на те, щоб краще підготуватися та продемонструвати, сподіваюся, що у двох поєдинках, максимальний результат. Думаю, що симбіоз цих двох речей як тренувального процесу, так і ігор дуже важливий. Відомо, що ми гратимемо проти клубів і знаємо, що у них сезони підходять до завершення. Незрозуміло, у стані Боруссія з Менхенгладбаха. Вона цього сезону ні на що не претендує і було б дуже добре, якби суперники були мотивованішими.

У цій ситуації у нас невеликий вибір. Зіграти зі збірними не виходить, вони не збираються. Але, ми радітимемо тому, що маємо і сподіваюся, що команди, проти яких ми гратимемося, поставляться з відповідальністю та розумінням і допоможуть нам набрати найкращі кондиції, щоб підійти в максимальній формі до матчів, – розповів Бєлік.