5 травня 2022 09:50
2

Іноді краще жувати, ніж говорити. Ето'О запропонував російським та українським тенісистам разом виступити у парному розряді Вімблдону

Фото - ua.depositphotos.com


Екс-нападник каталонської Барселони та міланського Інтера, а нині президент камерунської федерації футболу Самуель Ето'о запропонував, щоб тенісисти з України та Росії зіграли разом на майбутньому Вімблдоні у парному розряді.

За словами камерунця, спорт повинен служити як об'єднуючий фактор. Функціонер також зазначив, що в його рідній Африці постійно спалахують нові і нові конфлікти, але вони нікого не хвилюють.

"В Африці війни йдуть щодня, і ми знаємо імена тих, хто їх розв'язує, але до цього нікому немає справи, таке враження.

При цьому біженців з африканських країн не так добре беруть – можливо, вони недостатньо постраждали? При цьому Європа бере у нас газ, алмази, нашу продукцію.

Голос спорту гучний, спорт знає, як змусити себе почути, вийти за межі забобонів. Він завжди має об'єднувати, а не відштовхувати.

На Вімблдоні було б чудово, якби українці та росіяни грали разом у парному розряді, показуючи, що співіснування можливе. Особливо якщо грати разом, не створюючи помилкової переваги. Треба спробувати", - заявив Ето'о в інтерв'ю італійському виданню La Reppublica.
Дійсно, якщо не розумієш, що до чого, то краще мовчати.
Іди нах.