30 квітня 2022 20:43

Марсело став найтитулованішим гравцем в історії "Реала"

У матчі 34-го туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал на своєму полі не залишив шансів Еспаньйолу, який приїхав у гості, забивши тому чотири м'ячі. Ця перемога дозволила команді Карло Анчелотті, котрий встановив історичне досягнення, достроково стати чемпіоном Іспанії сезону-2021/22.


Але не один італієць після цього поєдинку відзначився рекордом. Ветеран команди Марсело, як капітан, спочатку відзначився гольовою передачею на Родріго, який відкрив рахунок у матчі.

Цей гол започаткував перемогу, яка принесла бразильському захиснику шостий чемпіонський титул у складі мадридського клубу. Усього ж Марсело завоював із "вершковими" 24-ми трофеями, що стало новим рекордом клубу, повідомляє The Athletic.

Раніше бразилець утримував цей рекорд із легендою "бланкос" Франсіско Хенто, у якого 23 трофеї у білій футболці. Але шосте чемпіонство у складі Реала дозволило Марсело оновити рекорд, ставши його одноосібним володарем.

Марсело Вієйра да Сілва Жуніор приєднався до королівського клубу з Флуміненсе у січні 2007 року за 6,5 мільйонів євро. За Реал він провів 544 ігор, у яких відзначився 38 голами та 102 голевими передачами.