24 квітня 2022 12:40

"Аталанта" визначилася з майбутнім Гасперіні": гендиректор розповів про долю тренера Малиновського

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні користується довірою з боку керівництва клубу, незважаючи на невдалий сезон.


Вчора бергамці обіграли Венецію (3:1) і перервали серію їхніх трьох програних матчів поспіль у Серії А. Щоправда, це не надто допомогло Аталанті наблизитися до зони єврокубків, а тим більше до топ-4.

Гасперіні – головний нинішній тренер-довгожитель у Серії А, він очолив команду влітку 2016 року та нещодавно підписав контракт до червня 2024 року.

Фахівець перетворив Аталанту із борців за право залишитися в елітному дивізіоні на завсідників Ліги чемпіонів і цього сезону довів її до чвертьфіналу Ліги Європи, але її форма у чемпіонаті Італії сильно змінилася на гірший бік.


Враховуючи, що тепер співвласником клубу є американський інвестор Стівен Пальюка і очікуються великі інвестиції, постало питання про можливий відхід Гасперіні. Але генеральний директор Умберто Маріно категорично відкинув такі висловлювання.


«Я завжди говорю, що позиція Гасперіні не обговорюється. Ми рухатимемося вперед з тими характеристиками, які тренер дав цій команді. Ми з ним на все життя», - заявив Маріно в інтерв'ю DAZN.