18 квітня 2022 15:49

"Типова ситуація для нього": Гвардіолу звинуватили у неповазі до "Ліверпуля" після вильоту "МанСіті" з Кубка Англії

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола зверхньо дивиться на своїх опонентів.


У цьому впевнений колишній півзахисник Тоттенхема Джеймі О'Хара, який був неприємно здивований виходом резервного голкіпера Зака Штеффена на півфінал Кубка Англії (2:3).

Після першого тайму Сіті програвав із рахунком 0:3, але особливо провальним вийшов другий м'яч від червоних. Штеффен завозився з розіграшом у своєму штрафному майданчику, чим скористався Садіо Мане, який встромив сферу буквально з двох метрів.

«Типова ситуація для Пепа Гвардіоли, коли я відчуваю, що він знову перестарався». Просто зіграй із Едерсоном, я не знаю, чому цього не зробив», - сказав О'Хара в інтерв'ю TalkSPORT.

Екс-футболіст вважає, що лише Ман Сіті може впевнено обіграти Ліверпуль, але для цього їм потрібно показати максимум. При цьому вихід Штеффена вкотре довів маніакальне бажання Гвардіоли поекспериментувати у найвідповідальніший момент.

«Треба бути повною силою, щоб досягти результату в матчі з Ліверпулем. Я думаю, що єдина команда у світі, на яку я дивлюся і думаю: «Ви можете обіграти Ліверпуль — Манчестер Сіті, коли вони перебувають у повній силі.

«Вони були в ній і вони грали зі Штеффеном у воротах. Це майже як неповага до Ліверпуля у тому сенсі, що ви думаєте, що можете з'явитися у півфіналі Кубка Англії та зіграти з другим воротарем. проти кращої команди у світі прямо зараз. Та гаразд, скільки разів ти хочеш зробити це, Пепе?» — здивовано запитав О'Хара.