9 квітня 2022 17:34

"Немає про що говорити". Роберто Моралес відреагував на згоду Ярмоленка дати інтерв'ю російському ютуб-каналу "Красава"

Коментатор Роберто Моралес прокоментував інформацію, що півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко дав інтерв'ю російському ютуб-каналу "КраСава".


- Я не розумію, навіщо це Ярмоленку? Аби що зробити? Якщо мотивація того, що ти прийшов на канал саме російського блогера заради того, що це популярний канал... Але мотивацією такою не буде. Мотивація завжди буде "я щось комусь хотів донести, щось пояснити. Хоча пояснювати я не маю, немає жодних варіантів кому це пояснювати.


Одна добра людина прекрасно сказала: "А чому ви кажете, що немає хороших росіян? Звичайно ж є - усіх їх п'ятьох я особисто знаю. То кому ми можемо доносити якісь месенджі? Я не вірю в це. До речі, анонс йшов такий, що не лише з Ярмоленком, але й з іншими українськими футболістами буде випуск. Я так розумію точно не з Зінченком, оскільки його дружина вже розказала, що може сказати росіянам російською. Це дуже коротко і зрозуміло.


Для мене це проблема співіснування з російськими медіа-ресурсами. Я вважаю, що коли кажуть, що росіянин - інтелігент і пацифіст, то це все завершується на українському питанні. Жодного опозиціонера і пацифіста в Росії на свободі або живого бути не може. Немає про що говорити. Якщо б наші футболісти спілкувалися з західними блогерами і журналістами - це мало б якийсь сенс.