5 квітня 2022 12:45
5

Журналіст: "Відключення від ефіру телеканалів, контрольованих Петром Порошенком, ніяк не допомагає виграти війну за незалежність"

Український громадський діяч та колишній журналіст Єгор Соболєв у своєму Facebook висловився про відключення трьох каналів від ефіру.


"Володимир Зеленський, ми б’ємося за Україну, де окрім усього, є свобода слова та медіа.


Відключення від ефіру телеканалів, які контролюються Петром Порошенком, ніяк не допомагає виграти війну за Незалежність. Навпаки, це породжує у частини суспільства, у тому числі воїнів, запитання чи Президент та Верховний головнокомандувач не займається політичною цензурою та послабленням опозиції під прикриттям війни. Ця опозиція загалом займає проукраїнську позицію, за неї проголосувало багато людей і ставитися до неї треба як у нашого союзника Британії, а не як у нашого ворога Росії.


Якби Ви зараз наказали повернути телеканал Еспресо Телеканал, 5 канал та Телеканал "Прямий" до загальнонаціонального ефіру, це було б рішенням

справжнього керівника вільної та демократичної України

Не так давно Мосійчучка говорила,що армію,віру і мову на хліб не намажеш.А про Зеленського скажу так,не може уклоніст стати національним героєм.
Правильно, не на часі постійно нагнітати зраду, опозиція потрібна в мирний час, а зараз війна.
Треба мати альтернативні канали безумовно. Але об'єктивно журналісти 5 каналу весь час розгоняли зраду у своїх ефірах. Правда і на етері, який зараз об'єднує багато каналів, теж є деякі ведучі, які цю ж зраду разгоняють.
Навіть Соболєв розуміє, що російська агентура підставляє Зе.
Підтримую Соболєва.