3 квітня 2022 11:25

"Лукашенко несе нісенітницю": зимовий новачок "Ворскли" розповів про ставлення білорусів до співучасті у війні проти України

Захисник Ворскли Андрій Бацула розповів про своє ставлення до білорусів після початку російської агресії.

Українець 1.5 сезону захищав кольори Динамо-Мінськ. Бацула вважає, що більшість білорусів проти надання військової інфраструктури росіянам для обстрілів та авіаударів Україною з подачі диктаторського режиму Олександра лукашенка.

«Може хтось і боїться сказати. Боїться за свої сім'ї, що його там можуть закрити за слова, перекреслити все, відправити до армії, як там лякають футболістів. Я все це чудово розумію. Я знаю, що, окрім самого лукашенка та близьких до нього військових, ніхто війну в Україні не підтримує.

Я спокійний, я знаю, що у Білорусі 99% людей розуміють, що лукашенко несе нісенітниця. Хоч це тішить. Не тішить, що не виходять, але хоч розуміють, хто він такий», – сказав Бацула в інтерв'ю Youtube-каналу Чеснок.

Нагадаємо, у січні Бацула підписав з Ворсклою контракт на два з половиною роки та приєднався до команди на правах вільного агента. Бацула є вихованцем Ворскли, але за першу команду полтавців не зіграв жодної хвилини. Раніше хавбек захищав кольори Кремня, Зірки, Олександрії, бельгійського Кортрейка та мінського Динамо.


Фото: ФК "Ворскла"