27 березня 2022 19:21

"Я ненавиджу таких людей": Миколенко відверто висловився про ігнор з боку Дзюби і футболістів РФ, що мовчать

Захисник Евертона Віталій Міколенко прокоментував свою інтернет-стичку із форвардом Зеніта Артемом Дзюбою.

У перші дні повномасштабного вторгнення рашистів в Україну Миколенко звернувся до Дзюби із проханням не мовчати про агресію Росії. Але той не відповів Віталію, на що українець написав дуже жорстку посаду. Нині ж Миколенко пояснив, чому він звернувся саме до Дзюби.

«Була дуже велика агресія, і вона залишається природною. Я ненавиджу таких людей. Я йому написав спочатку в директ просто спитати, що ви взагалі собі думаєте. Написав я першого дня війни.

Через два-три дні я зрозумів, що марно. Він не відповів".

Потім Дзюба все ж таки побічно відповів, також жорстко розкритикувавши позицію Миколенка.

«Він капітан збірної. Інформаційна війна також дуже важлива. Якби вони підтримали, люди б їх послухали. Можна було б урятувати сотні людських життів. Але вони цього не відстрілюють, не розуміють. Я не розумію, що у цих людей у голові. Ми говорили про це з Андрієм Ярмоленком: їх усіх там не посадять за висловлювання.

Якщо ти нормальний капітан і людина слова, нормальна адекватна людина, то ти можеш так організувати, щоб усі гравці збірної висловили свою думку. Усіх не посадять, лише Смолов висловився з футбольного світу Росії. За це йому великий респект», — заявив Миколенко в ефірі YouTube-каналу «ОТДУШИВДУШУ».