24 березня 2022 22:06

Артем БЄСЄДІН: "Зараз шукаю варіанти, щоб з кимось можна було тренуватися чи навіть пограти"

Нападник «Динамо» Артем Бєсєдін в інтерв’ю Tribuna.com поділився думками про повернення до футболу.


– Війна триває вже фактично місяць. Думали над варіантами, як повернутися у футбол?


– Наші гравці, які залишилися в Україні, намагаються тренуватися і підтримувати форму наскільки це можливо. Ті, хлопці, в яких троє і більше дітей, змогли виїхати зі своїми сім’ями за кордон.


Я підтримую форму – ходжу в зал, бігаю і роблю все, що у моїх силах. Знаю, що Сидорчук і хлопці з «Шахтаря», які зараз перебувають у Бухаресті, також тримають себе у формі. Зараз шукаю варіанти, щоб з кимось можна було тренуватися чи навіть пограти, якщо буде така можливість.


Все для того, щоб краще підготуватися до матчів за збірну України. Про це також думаю. Навіть у такий час хочеться краще до цього підготуватися.


Дай Бог, якщо вийде, то буду тренуватися з якоюсь командою. Рано чи пізно в нас будуть матчі за збірну, вони дуже важливі. Без тренувань буде складно, тому навіть в такий час треба шукати можливості тренуватися і грати, хоче це дуже важко. У першу чергу, психологічно та морально.


– У вас була важка травма на Євро в матчі зі Швецією. Встигли до війни повністю відновитися?


– Дякую Господу Богу. Можна сказати, що після такої травми я ще швидко відновився. Провів з «Динамо» збори і грав. Розумію, який зараз час, але дуже хочеться тренуватися і грати у футбол. Я пройшов дуже складну реабілітацію, тому хочеться якнайшвидше повернутися до футболу.


Коліно вже так сильно не турбує. В цьому плані все нормально», – сказав Бєсєдін.


Бєсєдін разом з родиною зараз перебуває в Іспанії. У нього багатодітна сім’я – чотири дитини.