23 березня 2022 21:40

"Челсі" дозволять продавати квитки на матчі за умови, що клуб не отримає виторг. На домашні ігри АПЛ пустять лише з абонементами

"Челсі" дозволять продавати квитки на матчі, але з деякими обмеженнями.

Associated Press, посилаючись на урядові документи, пише, що лондонському клубу дозволять продавати квитки на гру Ліги чемпіонів проти Реала, але за умови, що Челсі не отримає виручку від продажу квитків. Вона дістанеться УЄФА.

"Челсі" не зможе продавати квитки на домашні матчі АПЛ – ігри зможуть відвідати лише власники абонементів та усі вболівальники гостей. Проте на виїзні ігри реалізовувати квитки дозволять.

Крім того, уболівальники "Челсі" зможуть відвідати півфінал Кубка Англії проти "Крістал Пелас" за умови, що прибуток від продажу квитків дістане організаторам турніру. Футбольна асоціація Англії брала участь у переговорах між урядом Великобританії та "Челсі", щоб фанати обох клубів змогли потрапити на "Уемблі".

Також уряд дозволить продавати квитки на матчі за участю жіночої команди "Челсі".

Відповідно до змін, які внесуть у ліцензію, "Челсі" повинен буде віддавати доходи від продажу всіх квитком "третій стороні, схваленій урядом".

Нагадаємо, 10 березня Великобританія запровадила санкції проти власника "Челсі" Романа Абрамовича. Через це почався процес продажу лондонського клубу. Крім того, "Челсі" заборонено здійснювати трансфери та продовжувати контракти з гравцями.