23 березня 2022 12:47

Олександр ДЕНИСОВ: "Росія розуміє тільки силу. Звіздець і свавілля зупиниться там, де росіяни отримають п##ди"

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов під час спілкування з Андрієм Ярмоленком в авторському проєкті "Денисов Time. Війна" висловив свою думку про росіян, які зі зброєю увірвалися на нашу землю.


"Ми спілкувалися з Романом Зозулею. Йому незрозуміла реакція росіян. Якби наша країна напала на будь-яку іншу. А українські мами побачили, що їхніх дітей повели на забій, як ведуть зараз хлопців термінової служби, їх сотнями на день кладуть. Наші мами перекрили б військкомат і видирали волосся з військкомів - і жоден танк чи БТР не виїхав із частини.


А там усе, як Роман сказав: "Будемо народжувати ще". І часом мені здається, що ми стукаємо туди, крім окремих людей, яких критична маса. Хочу сказати так: "Бджоли не витрачають час на мух, пояснюючи їм, що мед кращий за ла*но". І нам, напевно, не варто витрачати час, по суті, ми зараз стоїмо самі за себе, рятуємо свою націю, своє майбутнє та своїх дітей. Закликати туди дуже складно.


Росія розуміє лише силу. Звіздець і свавілля зупиниться там, де росіяни отримають п**ди. І, звичайно, наші уявні союзники мають виявити конкретну позицію. Як це зробила Туреччина, вона закрила Босфор – і кораблі не прийшли та не бомблять Одесу та Миколаїв. І на це ми всі хочемо чекати. Водночас від кожного з нас залежить все, щоб ця перемога відбулася", — підсумував Олександр Денисов.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"