22 березня 2022 08:17

Фаулер про Симеона: "Він не підходить МЮ. Його ідея - заважати грати суперникам"

Роббі Фаулер висловився проти призначення Дієго Сімеоне з "Атлетіко" в "Манчестер Юнайтед".

"Я сміявся, коли почув про те, що Гарі Невілл запропонував своєму колишньому клубу призначити Дієго Сімеоне новим головним тренером.

Давайте начистоту. Я не кажу, що він грає в антифутбол, але те, як його команда іноді поводиться на полі, ось ці жахливі речі і тактика – все це не для МЮ.

Через кілька тижнів вболівальники манкуніанців почнуть протестувати, і навіть якщо він [Сімеоне] щось виграє, довго миритися з цим вони не будуть. Є певні очікування від того, як МЮ повинен грати, ці основи були закладені ще Басбі і Фергюсоном.

Сімеоне в цю систему не вписується. Він не сподобається нікому, хто любить футбол. По суті, його ідея полягає в тому, щоб заважати грати суперникам, а таке ніхто не повинен вітати.

Це те, що я називаю ідентичністю. Просто перемагати - недостатньо, якщо це, звичайно, допоможе. Моурінью зіткнувся з цим на "Олд Траффорд". Тренер повинен підходити клубу, тим більше клубу, який звик до перемог. Філософія Сімеоне не підходить "МЮ", - сказав екс-форвард "Ліверпуля" і збірної Англії.