19 березня 2022 21:15

Роман ЗОЗУЛЯ: "Усик сказав: "У мене дві бригади, їх треба одягнути. З тебе вся логістика, з мене – фінанси"

Український форвард "Фуенлабради" Роман Зозуля у програмі Денисов Тайм розповів, хто з футболістів допомагає українським військовим.


- Хто з українських футболістів, хто погодився допомогти, став для тебе великим подивом?

– Дуже багато. Я відразу створив групу. Відразу запитав, кого додавати, що це не Група про "Як справи?", а відразу все по дiлу. Я кажу, що потрібно закупити, якій бригаді, хто скільки дає.


Відразу ж Зінченко, Миколенко, Вася Кравець. Вася - це взагалі окрема історія. Ми з ним були вже на валізах, хотіли їхати. Залишилися, бо почали спілкуватися з військовими, вони сказали, що ми тут більше користі принесемо тим, що робимо, ніж якщо приїдемо.


Пластун, Шахов, вчора подзвонив Чигринський. Треба список відкрити, щоб нікого не забути. Ярмоленко теж, він повністю по Чернігову своїми силами. Щоб ніхто не образився, скажу, що там всі, хто грає в Європі. Вони всі підключилися.


Усик мені подзвонив. Сказав: "У мене дві бригади, їх треба одягнути. На тебе покладаюся, з тебе вся логістика, з мене – фінанси". Дуже багато людей, від яких я в житті не очікував. Дзвонять мені, напевно, довіряють. Ми точково допомагаємо, передаємо хлопцям в руки. Я від усього цього без розуму, в захваті - сказав Зозуля.