17 березня 2022 16:06

Відомий тенісист повернувся в Україну, щоб допомогти відбити вторгнення Росії

Фото - ua.depositphotos.com


Відомий український тенісист Олександр Долгополов каже, що він повернувся на батьківщину, щоб допомогти відбити вторгнення Росії. 33-річний спортсмен, який пішов з професійного тенісу в 2021 році, оголосив, що береться за зброю в столиці України.

"Це мій будинок, і ми будемо захищати його! З усіма, хто залишився", - написав він в Instagram.

"Велике спасибі і повагу всім нашим людям, які залишилися захищати територію. Велика повага і пишаюся тим, наскільки єдина країна під таким тиском божевільного диктатора".

Він також поділився в Твіттері фотографією бронежилета, гвинтівки і каски. Долгополов виїхав до Туреччини зі своєю матір'ю і сестрою за день до того, як Росія вторглася в Україну. Він сказав, що почав "практикуватися у стрільбі" в Туреччині і близько тижня тренувався під керівництвом колишнього "професійного солдата".

"Я не зміг стати Рембо за цей тиждень, але цілком комфортно поводюся зі зброєю і можу вразити мішень 3 рази з 5 з 25 метрів в спокійній, відпрацьованій обстановці. Правда за нами і це наша земля! Я залишуся в Києві до нашої перемоги і після неї, - написав Долгополов в соцмережах.