16 березня 2022 20:43

Каррагер про Магуайра: "Капітана МЮ, купленого за 80 млн фунтів, зняли з гри. Ван Дейк коштував 75, і він найкращий захисник світу"

Джеймі Каррагер висловився про гру Харрі Магуайра за "Ман Юнайтед".


У повторній грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Атлетико" (0:1) Магуайра замінили на 84-й хвилині, замість нього вийшов Хуан Мата.


"Капітана "Манчестер Юнайтед", купленого за 80 млн фунтів, зняли з гри.


Зараз він проходить через найгірший момент в кар'єрі. У всіх таке трапляється, можу згадати такий період і у себе. Здавалося, немає різниці, що я робив по ходу гри, як добре до неї готувався, як добре діяв. Але потім я допускав помилку, і м'яч опинявся в наших воротах. І я буду завжди пам'ятати, коли це відбувалося, не забуду цей період кар'єри.


Щось подібне зараз переживає і Харрі Магуайр, і він повинен швидко вибиратися з цього. В іншому випадку його не буде в клубі, адже стандарти в "Манчестер Юнайтед" дуже високі. Звичайно, він хоче, щоб це закінчилося, але його голова занурена в це – він отримує критику з усіх боків. І його критикуватимуть знову. Здається, вболівальники дійсно раділи, коли він йшов з поля. Це неприємно ні для кого.


Я завжди був шанувальником Харрі Магуайра. Його критикують, тому що за нього заплатили 80 млн фунтів. Вірджіл ван Дейк коштував 75 млн фунтів, і це найкращий захисник світу. Харрі Магуайр не такий, але не він встановлює ціну. У нього було відмінне літо зі збірною Англії на євро, але нинішній сезон-катастрофа. Йому просто потрібно дістатися до кінця сезону, забути про футбол і відволіктися.


У нього дійсно складний період. І він, напевно, занадто багато думає над кожним рішенням", - сказав екс-захисник "Ліверпуля".