16 березня 2022 17:47

"Багато хто в Білорусі назвав фото у формі понтом. А тренер на війні, уточнив достовірно". Футбольний агент - про Юрія Вернидуба

Футбольний агент Валерій Ісаєв висловився про українського тренера Юрія Вернидуба, який пішов захищати країну в боротьбі з російськими окупантами.


"Побачив фото вчора. До цього було фото з Вернидубом на початку війни, де він засуджував агресію і підтримував свою країну.


Знаю що багато хто від спорту в моїй країні уїдливо назвали це понтом, припустивши, що тренер потім поїхав тренувати "Шериф". Вчора у близької людини достовірно уточнив. Тренер на війні, працюють з командою помічники та місцеві фахівці.


Для мене точно немає поділу за національностями, враховуючи те, що в цій війні в одній родині є найближчі в Україні, на Білорусі і в Росії. В Україні гідні, волелюбні, хоробрі, незвичайні люди.


Там наш Хацкевич, Коля Золотов, Безсонов, "Динамо" Київ, там багато тих, хто нещодавно мирно працював у нашій країні. Захоплення, солідарність, повага, гордість, співчуття", – написав Ісаєв.