16 березня 2022 17:06
5

Роскомнадзор заблокував "Динамоманію" в Росії. Коментар головного редактора

Інформую наших читачів, що сьогодні російською держструктурою під назвою Роскомнадзор, що відповідає в РФ за цензуру в Інтернеті, було прийнято рішення про блокування доступу до нашого сайту в Росії.

Відзначимо, що наш ресурс - перший зі спортивних в Україні, який удостоївся подібної "честі". Напевно, добре працюємо :)

До цього на адресу "Динамоманії" і нашого хостинг-провайдера приходив ряд листів від даного органу з вимогою видалити матеріали, присвячені російському вторгненню в Україну.

Це вимоги ми проігнорували.

Поки сайт залишається доступним у деяких російських провайдерів, але, очевидно, ненадовго.

Тому рекомендуємо нашим читачам з Росії, які хочуть продовжувати стежити за "Динамоманією" і знати правду про цю війну, користуватися VPN.

Ми ж залишаємося вірними нашій інформаційній політиці, яка полягає в тому, що під час війни футбол відходить на другий план, а на першому знаходиться питання захисту свободи та незалежності нашої Батьківщини. А Роскомнадзор може відправлятися слідом за російським кораблем :)

У свою чергу, хотіли б висловити подив діями деяких наших колег, які в такий важливий для країни момент зайняли позицію "над сутичкою" і "поза політикою". Пропетлять не вийде!

Слава Україні! Героям слава!

Євген Сідаш
"Динамоманія"
Шеф-редактор


смішно інше, з якого бодуна ви постійно з їх помийок берете "новини", ще й за умови що там теж косплеять з нормальних сайтів? Не гидотно?
Дякую за чітку позицію!
вітаю)
Убогие …
Ну це знак якості !