10 березня 2022 08:34

Суддя написав рапорт в УЄФА через поведінку президента ПСЖ після матчу з "Реалом" в Лізі чемпіонів

Рефері матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" - ПСЖ (3:1) данні Маккелі написав скаргу в УЄФА. Повідомляє Goal.


Причина тому стала поведінка президент парижан Нассера Аль-Хелаїфі, який був незадоволений суддівством. Після фінального свистка попрямував до підтрибунне приміщення, щоб пред'явити претензії суддям. По дорозі він кричав і бив по навколишніх предметів.


Однак Аль-Хелайфі загубився і в підсумку зайшов у приміщення до делегата "Реала" Карлоса Давіле, який спробував зняти ситуацію на відео. Побачивши це, президент ПСЖ підійшов до йому з криком "Я вб'ю тебе". Катарського бізнесмена взялися зупиняти власні охоронці. Пізніше спортивний директор парижан Леонардо зажадав стерти відео з мобільного телефону співробітника "Реала".


У рапорті Маккелі говориться, що Аль-Хелайфі і Леонардо поводилися агресивно і намагалися зайти в суддівську кімнату. Коли арбітр попросив їх піти, вони заблокували двері, а президент вдарив по прапорцю одного з асистентів і зламав його.


Відзначається, що відео, записане співробітником "Реала", швидше за все, відправлять в УЄФА для вивчення можливого покарання.